Magasinet AOD (tidligere Alt om DATA) udkommer 17 gange om året og er Danmarks førende tech-magasin om blandt andet bærbare computere, netværksudstyr, smartphones, professionel IT, processorer og bundkort samt sikkerhed og underholdningselektronik.

AOD er et af Danmarks ældste og mest anerkendte magasiner med mere end 30 år på markedet, og bag magasinet står en erfaren redaktion med stor teknisk indsigt og viden om, hvad der rører sig inden for computere, mobiltelefoner og underholdningselektronik i bred forstand.

AOD bringer flere og mere grundige test end noget andet dansk magasin. Det er kort sagt den perfekte guide, før du køber.

Derudover får du i hvert nummer en lang række grundige indsigtsartikler, som sikrer dig større udbytte af dit udstyr. Der er også en nyhedssektion og en teknisk brevkasse, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om blandt andet IT og mobiltelefoni.

På nettet er AOD.dk Danmarks største tech-site med daglige nyheder, indsigtsstof og købsråd. Hvis du vil følge de daglige nyheder, skal du blot abonnere på nyhedsbrevet AOD IT-UPDATE. Nyhedsbrevet er naturligvis gratis.

Magasinet AOD kan du købe hos alle velassorterede bladforhandlere. Du kan også gøre det nemt for dig selv og tegne et abonnement på magasinet AOD. Så får du AOD leveret direkte til døren.